SİVAS BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN SÜPRİZ ADAY ADAYI

SİVAS BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN SÜPRİZ ADAY ADAYI

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı.

Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.
Yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimlerinde Sivas’tan aday adaylığını açıklayan Karaca, BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun  öncülüğünde ortaya konan  Nizam-ı Âlem İlahi Kelimetullah davasını yaşatmak ve Sultan Şehir Sivas’a hizmet etmek için yola çıktığını dile getirdi. Büyük Birlik Partisi’nin seçimin kilit partilerinden biri olduğunu ifade eden Uğur Karaca Cumhur İttifakına mensup partilerin seçimlere kendi logo ve adaylarıyla gireceğini ifade ederek bizde Büyük Birlik Partisi Olarak seçimlere kendi kadrolarımız kendi kurumsal kimliğimizle girme kararı aldık bu bağlamda bende memleketim Sivas’ta partimden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim dedi.


Uğur Karaca Kimdir?
1976 yılında Sivas’ın Kangal İlçesi Hüyüklüyurt Köyünde dünyaya gelen Karaca, eğitim hayatını Sivas’ta tamamladıktan sonra Ege bölgesinde çalışmaya başladı. Sivas’ın gurbetçi Yiğidolarından olan ve gönlündeki Sivas sevdasını asla yitirmeyen BBP Milletvekili aday adayı Uğur Karaca Uşak ilinde kardeşleri ile birlikte geri dönüşüm, ambalaj ve kağıt üretim tesisi gibi birçok alanda yürüttükleri işletmelerde önemli hizmetler yapmaya devam ediyor. Özellikle geri dönüşüm ve plastik sektörünün lider kuruluşlarından olan Ağa Plastik ve KRC Plastik firmalarının yönetim kurulu başkanlığını yapan Uğur Karaca Türkiye’nin dev kurumlarının hammadde ihtiyacını gideren önemli bir merkez konumunda.
Türkiye’nin kaderi olarak görülen bu seçimde hem hemşerilerinin hem de genel merkezin talepleri doğrultusunda bu yola çıktığını dile getiren Karaca, genç yaşlarından itibaren büyük bir tutkuyla bağlı olduğu Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını sürdürmek, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması adına çalışmak, memleketindeki Yiğidolarla birlikte olmak, onların tüm sıkıntılarında yanında olmak için aday adayı olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.