Siyaset Akademisi Başlıyor

Siyaset Akademisi Başlıyor

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Siyaset Akademisi'nin 10. dönem kayıtlarının başladığı bildirildi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı toplantı salonunda açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Erdal Genç, Siyaset Akademisi kayıtlarının 1 Kasım 2011 tarihinden itibaren başlayacağını söyledi.

Siyaset Akademisine herhangi bir siyaset kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının katılabileceğini hatırlatan Genç, "Akademi, geleceğin lider Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireylerin yetiştirilmesinde katkı sağlanması için hazırlanmış bir programdır. Siyaset akademisinin 10. dönem konsepti, genel merkezin aldığı karar ile 'lider ülke Türkiye' olarak belirlenmiştir. Program bünyesinde yapılacak eğitimler, Siyaset Bilimi, Hukuk, Ekonomi, uluslar arası ilişkiler ve sosyoloji paylaşımları olacaktır. ‘’dedi.

Programın 14 Kasım 2011 tarihinde başlayacağını ifade eden Genç, 8 hafta sürecek olan eğitim öncesi kayıtların başladığını söyledi.

Genç, "Eğitimler her bir ders yaklaşık 2,5 saat sürecek olup, haftada 2 ders saati olmak üzere toplam 8 hafta devam edecektir. Bu programı kendini geliştirmek isteyen hayata katılımcı, değer üreten kişiler için çok önemli bir fırsat olarak görüyorum. Özellikle gençlerin ve bayanların yoğun ilgisini bekliyoruz. Programın sonunda yapılacak yazılı sınav sonucunda her ilin birincisi sertifika ve plaketini Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan alacaklardır. Programa katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler İl Başkanlığı'nda kurulan kayıt masasına başvurabilirler" dedi.

Genç, kayıt ücretlerinin 100 lira olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.