SP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖMER FARUK YAZICI ÇAYTV CANLI YAYININDA KONUŞTU: CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’İN KURULTAY KONUŞMASINDA HAMAS'I BİR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK NİTELENDİRDİĞİ AÇIKLAMASINA DEĞİNDİ; “ASLA KABUL ETMİYORUZ” DEDİ

HAMAS’A TERÖRİST DİYEN ÖZGÜR ÖZEL’E TEPKİSP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖMER FARUK YAZICI: “ASLA KABUL ETMİYORUZ”

Türkiye 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor. Bu süreçte siyasi partilerde de hazırlıklar sürüyor. Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV’de seçim nabzını tutmaya devam ediyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Çay TV İstanbul temsilcisi Halil İbrahim Külünkoğlu’nun sunduğu ‘İstanbul günlüğü’ programına konuk oldu. Yazıcı, Genel seçimlerde ittifak ortaklarından CHP’nin yeni genel Başkanı Özgür Özel’in kurultay konuşmasında Hamas'ı bir terör örgütü olarak nitelendirdiği açıklamasına değindi; “asla kabul etmiyoruz” dedi.

ÖMER FARUK YAZICI: “TOPLUMDA KARŞILIK BULDU”

Meclis’te ortak grup kuran SAADET ve Gelecek Partisi, yerel seçimlerde hem kadrolarını hem seçmen gücünü birleştirecek. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, süreci değerlendirdi.

DEVA PARTİSİ BU OLUŞUMDA NEDEN YER ALMADI?

Yazıcı, Millet ittifakı ortaklarından Deva Partisinin söz konusu bu oluşumda neden yer almadığıyla ilgili soruya da cevap verdi.

SP PARTİSİ GENEL SEÇİMLERDE YARA ALDI MI?

28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Saadet Partisi CHP’nin de içinde yer aldığı bir ittifakla seçime gitti. Peki bu durum Saadet seçmeninde oy kaybına neden oldu mu? Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, bu soruya “yara almadık” cevabını verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.