Süper Kızlardan Süper Sonuç!

Süper Kızlardan Süper Sonuç!

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, göz kamaştırıcı sonuçlar almaya devam ediyor. Süper Kızlar, Kastamonu deplasmanından galibiyetle dönüyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Ardeşen GSK, Birinci Devrenin Son Maçı olan Kastamonu deplasmanında Kastamonu Araç Belediyespor’u 31–24 mağlup etmeyi başardı. Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da temsilcimiz Ardeşen GSK, 15-11 üstün tamamladı.

Karşılaşmada baştan sonra üstünlüğünü elinde bulunduran Ardeşen GSK, birinci devrenin son maçında Kastamonu Araç Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 11’e yükselterek ilk devreyi 4. sırada tamamladı. Bayanlar Hentbol Süper Lig’inin ikinci devresi 13 Ocak 2012 Pazar Günü başlayacak.


Ardeşen GSK, ikinci devrenin ilk maçında kendi evi ve seyircisi önünde Ligde ve Kupada 3 kez mağlup ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

Temsilcimiz Ardeşen GSK, devre arasına girdiği ilk haftayı tatil yaparak geçirecek. 1 hafta sonra Ardeşen’de bir araya gelecek olan temsilcimiz devre arasını aralıksız çalışma ve kamp programı ile sürdürecek. Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ve ekibi ayrıca devre arasında 2-6 Ocak 2013 tarihleri arasında Ankara’da oynanacak Gençler Ligi A2 Takımı çalışmalarına hız verecek.

ardesen-gsk-takimi.jpg

KASTAMONU ARAÇ: 24 ARDEŞEN GSK : 31

SALON: Kastamonu Atatürk Spor Salonu

KASTAMONU ARAÇ: Çisem, Gurbet, Ülkü(4), Duygu(1), Ceren(4), Songül.(1), Seda(2), Gamze(2), Tuba, Gürcü, Aylin, Gülhan(2), Hatice(8), Jale, Neşe

Teknik Ekip: Nedzad Masic, Cengiz Kesici, F.Muhammed İkbal

ARDEŞEN GSK: Serpil, Jelena, Mehtap(7), Yasemin, Gamze(1), İlke(10), Neslihan Y(5), Buket(4), Rüveyda(3), Mesude(1), Tülay, Songül, Merve Seher, Aylin, Neslihan K., Fatma

Teknik Direktör: Hüsnü Kemal Durak

Antrenör ve İdareci: Şevki Demiroğlu, Osman Nuri Yazıcı, Ziya Özatmaca (İdareci)





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.