Sütlüoğlu Fabrikaları İnceledi

Sütlüoğlu Fabrikaları İnceledi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, hafta sonu Camidağı, Salarha, Ambarlık ve yeni yapılan Güneysu Ulucami Çay fabrikalarında çalışma ve incelemelerde bulundu.

Sütlüoğlu yaptığı açıklamada, Bütün fabrikalarımız büyük bir titizlik ve özveri içerisinde var olan kapasitelerinin üzerinde çalışmalarına devam etmektedirler. Fabrikalarımızda ki yöneticilerimiz, işçilerimiz mevcut kadrolarımızla büyük bir kaynaşma, dayanışma örneği sergileyerek kendi fabrikaları olarak gördükleri tüm fabrikalarımızda Çayımızı Çaykur’a satacağız tercihini yapan üreticilerimiz yaş çay ürünlerinin çay alim evlerinden satın alınmasından, yaş çayların fabrikalarımıza gelmesine, bu süreçlerde yaşanan onlarca işlemde ve son nokta imalatta hiçbir sorun yaşanmamaktadır.


Güneysu Ulucami’de yeni yaptığımız ve kapasitesini 300 tona çıkarma çalışmalarımızı tamamladığımız bu yeni fabrikamız sağlıklı bir şekilde çalışmaktadır. Bölgemizde hava durumu mikro klima şeklinde devam etmektedir. Yaz sıcaklığı henüz kendisini tam göstermediğinden birçok bölgede kademeli şekilde gelişen çay bitkimizde hasat işlemleri devam etmektedir. Bu yıl geçmiş yıllara göre geç gelen yaz mevsimi nedeniyle kademeli olgunlaşan ve olgunluğunu, evsafını kaybetmeyen bitkimizin hasat işlemlerinin bir haftayı aşkın zaman daha devam edeceği görülmektedir. Bu süreçte Çaykur olarak kaliteden taviz vermeden teşekkülümüzü tercihte bizimle olan tüm üreticilerimizin çaylarını satın almaya devam edeceğiz. Bugün hiçbir fabrikamızda üretimde, imalatta ve kaliteye varıncaya kadar hiçbir birimimizde sorun yaşanmamaktadır. Fabrikalarımızın tümü kapasitelerinin üzerinde sorunsuz bir şekilde tüm çalışma birimleriyle üreticilerimizle uyumlu büyük bir dayanışma içerisinde, sağlıklı, huzurlu, iş disiplini plan ve programı çerçevesinde başta üreticilerimizin ve çayımızın geleceğinin menfaatleri doğrultusunda her türlü popülizmden uzak ciddi bir şekilde her alanda kademli bir şekilde büyüyerek,yenilenme çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz.” dedi.

Haber: B.Ali Kavalcı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.