Sütlüoğlu'na Kars Valisi'nden Plaket

Sütlüoğlu'na Kars Valisi'nden Plaket

Çaykur’un gezici tanıtım, reklam ve ikram tırının, Sarıkamış şehitleri için kutlanan ve üç gün devam eden, anma programlarında gerçekleştirildiği servis dolayısıyla Plaket verildi.

Çaykur’un gezici tanıtım, reklam ve ikram tır’nın, Sarıkamış şehitleri için her yıl düzenlenen bu yıl ise 97. kutlanan ve üç gün devam eden, ”Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” anma programlarının gerçekleştirildiği Sarıkamış Beden Eğitimi Yüksek Okulu ve Sarıkamış şehitlik Anıtı yerinde anma programına katılan, bölge halkına ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen ziyaretçilere ve davetlilere 3 gün boyunca ikram ettiği, siyah ve yeşil organik çay hizmetleri nedeniyle, Çaykur Genel Müdürü ve yönetim Kurulu Başkanı İmdat SÜTLÜOĞLU’na Kars Valisi Ahmet Kara tarafından plaket verildi.

Kars Valisi Ahmet KARA, “Eski Çevre Bakanımız ve şimdi de, Çaykur Genel Müdürümüz olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yılda Sarıkamış şehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek amacıyla bu yıl geçmiş yıllara göre çok daha kalabalık olan, ”Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” anma programımıza, Çaykur tanıtım ikram tırınız’la üç gün boyunca bu kar altında büyük bir özveri ve hizmet aşkıyla personeliniz halkımıza ve misafirlerimize ikram etmiş olduğu binlerce çeşitli organik çay çeşitlerinizle ruhumuz ve canımızı ısıttınız. Anma programımıza teşrifleriniz ve bu sıcak candan hizmetlerinizden dolayı size ve tüm mensuplarınıza sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU’na, plaketi Ak Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç tarafından taktım edildi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’inde katıldığı Sarıkamış şehitlerini anma ve plaket töreninde konuşan, Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU, ”Sarıkamış şehitlerimiz bizim için çok kıymetli ve bir o kadar da çok önemlidir. Bizim atalarımız, dedelerimiz ve Anadolu’nun her tarafından, hatta şu anda bizim topraklarımız içerisinde bulunmayan topraklardan bile, yazlık kıyafetleriyle, sırtında hiçbir şeyi olmadan aç olarak, binlerce kilometre yolu yürüyerek buraya geldiler. O inançtaydılar, o azimdeydiler. Yaptıklarını ve yapmak istediklerini çok iyi biliyorlardı ki, burada şahadet şerbetini içtiler.



Başbakanımız Sayın ERDOĞAN’ın, öncülüğüyle başlayan Sarıkamış şehitlerimiz bundan böyle özellikle ülke gündemimize ulaşmasına katkı sağlaması ve bu tarihi duyguların herkese, bilhassa yeni nesillere taşınması için devlet büyüklerimizin göstermiş oldukları gayretlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bu anmalarının ülke gündeminde sıcak kalması için emek verecek herkese teşekkür ediyorum. Kars Valiliğimizinşahsıma taktım ettiği bu plaketi tüm şehitlerimizin ve Rize’den benimde buradaki şehit dedelerimin aziz hatırasına bu başarılı organizasyon ve plaket için, Kars Valimize teşekkür ediyorum. Çaykur olarak şehitlerimizin devam eden nesillerine burada onların ruhunu ve vücutlarını ısıtan çayımızdan ikramda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi. Genel Müdür Sütlüoğlu’nun konuşması salonda bulunan davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.