Sütlüoğlu'ndan Artvin Valisine Ziyaret

Sütlüoğlu'ndan Artvin Valisine Ziyaret

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Artvin Valisi Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti.

Vali Kalkan’ı uzun süredir ziyaret etmek istediğini belirten Genel Müdür Sütlüoğlu, ziyaretinde hem yeni görevinin hayırlı olmasını dilediğini hem de ÇAYKUR olarak Artvin ilinde yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.
 
Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Sayın valimize hem iadeyi ziyaret, hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın valimizle Artvin bölgemizdeki ÇAYKUR fabrikaları ve ÇAYKUR’un faaliyetleri ile ilgili çalışmalarımız var, onları da tekrar görüştük. Muratlı bölgesini organik çay bölgesi yapmak istiyoruz, bu çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu bölgedeki fabrikalarımıza yönelik çalışmalarımız var, Sayın Valimizle bu konuları değerlendirdik. Birlikte inşallah yapılacak olan şeyleri yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.
 
Artvin Valisi Necmettin Kalkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Genel Müdür Sütlüoğlu’nun bölgenin yabancısı olmadığını ve gerek belediye başkanlığı gerek milletvekilliği ve gerekse bakanlığı döneminde bölgeye önemli katkılar sağladığını belirtti. Vali Kalkan; “Sayın Genel Müdürümüze ziyareti için teşekkür ediyorum. Kendileri bölgenin yabancısı değil. Hakikaten hem Çevre Bakanlığı döneminde hem de Ardeşen Belediye Başkanlığı döneminde bölgemize çok ciddi ve önemli katkıları vardı. Şimdi de bölgemizin hayati konusu olan çay sektöründe çalışmaları var. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
 
Artvin için Muratlı bölgesinin organik çay bölgesi olmasının artı bir değer olduğunun altını çizen Vali Kalkan “İlimiz açısından çok önemli konu Muratlı bölgesinin çay fabrikamızla beraber organik çay üretimine açılmasıdır. Muratlı’nın organik tarıma açılması Artvin’in bir artı değeridir diye düşünüyorum. Sayın Genel Müdürümüze ve yönetim kurulu üyelerine ilimize bu şansı bu imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum. Kendilerini Artvin’de ağırlamaktan da mutluluk duyduğumu ayrıca ifade etmek istiyorum.” dedi.
 
Ziyaret sonunda Vali Kalkan, Sütlüoğlu'na içinde yöresel ürünlerin bulunduğu ahşap sandık hediye etti. Genel Müdür Sütlüoğlu ise Vali Kalkan'a ÇAYKUR ürünlerinden oluşan hediye paketi verdi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.