Teleferik Projesi Ne Oldu?

Teleferik Projesi Ne Oldu?

Rize Belediye Başkanı Rize'linin beklediği,Rize Merkez ile Dağbaşı hattında kurulacak olan teleferik projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

   Rize Merkez ile Dağbaşı hattında kurulacak olan teleferik projesine değinen Halil Bakırcı" Rize'ye Teleferik getirmeyi istiyoruz yalnız özellikle Dağbaşındaki arazilerde kamulaştırma sorunlarımız var.30 dönüm arazi kamulaştırıldı.Geriye kalan araziler üzerinde vatandaşlarımızla ikna çalışmalarımız halen sürmektedir" dedi.

  Bakırcı, Akıllı kent projesine (AKOS) değinerek Rize'de akıllı kent projesi bitmek üzere.Mart ayının sonunda proje hayata geçecektir.Akıllı kent projesi sayesinde bütün vatandaşlarımız tek bir sistemde Rize ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilecekler" dedi.

  Rize İslampaşa İstikameti sahil kısmında bulunan spor komplekslerinin neredeyse bittiğini ve hemen bu tesislerin yanında bulunan alana Trafik eğitim pisti yapmak istediklerini belirten Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI Kentsel Dönüşüm Projesi İle İlgili Detaylı bir sunum yaptı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.