Tenzile Erdoğan'ın Ölümü Komşularını yasa boğdu

Tenzile Erdoğan'ın Ölümü Komşularını yasa boğdu

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın (82) ölümü memleketi Rize’nin Güneysu İlçesi’nde komşularını yasa boğdu.

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın annesinin doğum yeri olan Merkez Mahallesi’nde ev yapması için kendisine arazi bağışlayan Fatma Karslı ile göz yaşlarına hakim olamayarak, ““Çok üzgünüm. Tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tayip benim oğlum gibidir. O benim kıymetli ablamdı.” Dedi.

  Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise yaptığı açıklamada, Erdoğan’ı bir hafta önce hastanede ziyaret ettiğini belirterek, Halamız bir ay önce buradaydı. Gayet sağlıklıydı. Takdiri ilahı. Bir safra kesesi ameliyatı geçirdi. Ondan sonra maalesef toparlanamadı. Dünya lideri yetiştiren bir annemizi, bir validemizi bir hacı annemizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz dedi.
  Rize’nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi’nde 88 yıl önce dünyaya gelen Tenzile Erdoğan 1950 yılında Ahmet Erdoğan ile evlendikten sonra Rize’den ayrılarak İstanbul’a yerleşti. Erdoğan’ın halen hayatta olan bir kadın üç de erkek kardeşi bulunuyor. Erdoğan’ın Rize’de bulunan tüm yakınları ölüm haberini alır almaz sabah saatlerinde İstanbul’a hareket etti.
Rize’nin Güneysu İlçesi’nde Tenzile Erdoğan adına Atasay Kuyumculuk tarafından yaptırılan birde Hastane bulunuyor.
  Tenzile Erdoğan bir ay önce gerçekleştirdiği Rize ziyareti sırasında çok önem verdiği komşularından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’in annesi Saadet Minder ile bir araya gelmişti. Erdoğan’ın her Rize’ye gelişinde komşuları ile bir araya gelerek vakit geçirdiği öğrenildi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.