Tokat'ta soba zehirlenmesi 1 ölü

Tokat'ta soba zehirlenmesi 1 ölü

Tokat'ta sobadan sızına karbonmonoksit gazından zehirlenen anne hayatını kaybetti, 1 yaşlarındaki bebeği yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, İl Merkezi Çekenli İş Merkezi arakasındaki bir apartmanın zemin katında ikamet eden 4 kişilik aileden anne Sibel Gürses (24) ile 1 yaşlarındaki oğlu Devran Gürses geceyi sobalı odada geçirdi. 3 yaşındaki oğlu ile yatak odasında uyuyan baba Turgut Gürses ise sabah saatlerinde uyandırmaya çalıştığı eşinin baygın olmasından dolayı sobadan sızan gazdan zehirlendiğini fark ederek 112 Acil Yarım ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırılan anne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakıma alınan bebeğin ise tedavisi devam ediyor. Bu arada acı haberi hastanede alan ailenin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Annenin cenazesi otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan apartman dairesinin zemin katında oturan ailenin baca çekmediği için binanın dışından boru yardımı ile ikinci bir baca yaptırdığı öğrenildi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.