trabzon emniyet müdürü feridun boz’un gözyaşları

trabzon emniyet müdürü feridun boz’un gözyaşları

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden Uşak Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Feridun Boz, İl Genel Meclisi’ne yaptığı veda ziyaretinde duygusal anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Genel Meclisi’nde kürsüye çıkarak meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Türkiye genelinde 155’e en doğru ihbarın Trabzon’da yapıldığını belirterek “Bu şehir hassasiyetidir. Bize özellikle mahallelerde olay yerine gitmede ev kadınlarının yol gösterici olmalarındaki hassasiyet övgüye değerdir” dedi.
Boz, yerine gelecek emniyet müdürünün de kendisi gibi şeffaf, halka yakın ve Trabzon gerçeklerini çok iyi bilen bir polis şefi olduğunu vurgularken, özellikle İl Genel Meclisi’nin MOBESE Projesi’ne gösterdiği büyük desteğin olayların çözümünde kendilerine büyük bir katkı sağladığını belirtti.
Trabzon’a kurulacak olan Bölge Kriminal Laboratuvarı’nın Trabzon ve bölge için en önemli yatırımlardan biri olduğunu kaydeden Boz “Yapım aşamasında yaşanan hukuksal sorunlar bizi biraz geciktirdi yoksa kimseye kırgın ve dargın değilim. Bu yıl hizmete girecekti ama gelecek yıl artık hizmete girer ve Trabzon ile bölge halkına da hizmet verir” diye konuştu.
Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, şahsa karşı işlenen suçlarda faillerin yakalanmasında yüzde 99,5’lik bir başarı yakaladıklarını, mala karşıda ise bu oranın yüzde 74 olduğunu, tüm ortalamanın ise yüzde 93’ü bulduğunu söyledi.
Öte yandan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, kendisi ile ilgili övgü dolu sözler sarfeden meclis üyelerinin konuşmaları sonrası ise duygusal anlar yaşarken, gözyaşlarına hakim olamadı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.