Trabzon vatandaşı yeni otobüslerle taşınacak

Trabzon vatandaşı yeni otobüslerle taşınacak

Trabzon belediyesi’nden 30 yeni otobüs

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha rahat, güvenli ve konforlu otobüslerle seyahat etmeleri için otobüs filosuna 30 yeni otobüs kattı.
Ekonomik ömrünü tamamlamış çoğu 1972 model otobüsleri yenilemek için çalışmalarını sürdüren belediye son alınan 3 körüklü, 2 adet 12 metre ve 5 adet 9 metrelik otobüslerle birlikte otobüs filosuna 30 yeni otobüs katması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
KTÜ-Beşirli arasında ortay çıkan yolcu yoğunluğundan dolayı körüklü otobüsleri söz konusu hatta koyan belediye, 2013 yılı içerisinde 10 yeni otobüs daha alarak vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldiklerinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve çoğu 1972 model olan belediye otobüslerini yenilemek için bugüne kadar 30 adet yeni son model otobüsü vatandaşların hizmetine sunduklarını belirterek “2013 yılında da 10 adet yeni otobüsü belediyemize kazandırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın, Büyükşehir olmaya hazırlanan Trabzon’un adına yakışır otobüslerle seyahat etmelerini sağlamak için otobüs filomuzu yeniliyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.