Trabzon'da trajikomik yaralanmalar!

Trabzon'da trajikomik yaralanmalar!

Biri incir toplarken ağaçta 'kuş' diye vuruldu, diğeri kolbastı oynarken belinden düşen tabancasıyla bir kişinin yaralanmasına neden oldu

Trabzon'da duyanları şaşkına çeviren iki yaralanma olayı meydana geldi. Trabzon'da amatör ligde takım çalıştıran antrenör, incir toplamak için çıktığı ağaçta, liseli avcı tarafından 'kuş' diye vuruldu. İkinci olayda ise düğünde kolbastı oynarken belindeki tabancasını düşüren kişi, arkadaşının yaralanmasına neden oldu.

İNCİR TOPLUYORDU
Trabzon'un süper amatör küme takımlarından olan Erdoğduspor'un antrenörü Hamit Çoban (51), Çukurcayır beldesinde kendilerine ait ağaca incir toplamak için çıktı. Bu sırada çevrede kuş avlamaya çıkan K.E. adlı liseli genç, incir ağacının yakınındaki ağaçta bir kuş görüp ateş etti. Ancak av tüfeğinden çıkan saçmalar incir toplayan Hamit Çoban'a isabet etti. Yakınlarının yardımıyla ağaçtan indirilen talihsiz adam, Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, Çoban, "Köye gidip keyif yapayım dedim. Ama aklıma gelmeyen başıma geldi. Vücuduma gelen saçmalara rağmen incirden düşmemek için dallara tutundum. Düşseydim ölürdüm herhalde" dedi. Müşahede altına alınan 3 çocuk babası Çoban'ın vücudunun çeşitli yerlerine 8 saçma isabet ettiği, durumunun iyi olduğu bildirildi. Gözaltına alınan K.E ise çıkarıldığı mahkeme tarafından alınan ifadesi sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KOLBASTI OYNARKEN DÜŞEN SİLAH ARKADAŞINI YARALADI
İkinci olayda ise Moloz mevkiinde yakınlarının düğününe giden Numan Ş. (25), kolbastı oynamaya başladı. Bu sırada yanında getirdiği ve belinde bulunan silah yere düşerek patladı. Silahtan çıkan kurşun, birlikte kolbastı oynadığı arkadaşı Ercan D.'nin (18) sol ayağına isabet etti. Talihsiz genç Trabzon Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Numan Ş., emniyette verdiği ifadesinde alkollü olduğunu, belindeki silah olduğunu unuttuğunu belirterek, "Arkadaşlar ısrar edince çıkıp kolbastı oyununa katıldım. Silahın belimden düştüğünün farkında bile değilim, çok üzgünüm" dedi. Mahkemeye sevk edilen Numan Ş., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.