Trabzon’dan Yardım Tır’ları Yola Çıktı

Trabzon’dan Yardım Tır’ları Yola Çıktı

Trabzon Belediyesi’nin Van’daki depremzedelere ulaştırmak için topladığı yardımları taşıyacak iki TIR sabahın erken saatlerinde yola çıktı.

Battaniye, giyecek, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve ısıtıcı gibi malzemelere taşıyan TIR’ların Van’a ulaşmasıyla birlikte toplanan yardımlar depremzedelere dağıtılmak üzere buradaki kriz merkezine teslim edilecek.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yardım toplama merkezinde toplanan yardımları Van’a ulaştıracak iki TIR’ın bu sabah erken saatlerde yola çıktığını belirterek, “ Depremzedelere genellikle battaniye, kışlık giyim eşyası, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı, kuru gıda gibi yardım malzemelerini gönderdik. Trabzon ile Van arasında tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’dan da yardım köprüsü kurulmuştur. 74 milyon insanımız bir ve beraber, omuz omuza depremzedelerin yardımına koştu. Trabzon’daki halkımızla birlikte odalarımızın STÖ’lerimizin çok büyük desteğini gördük. Katkılarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.