Trabzonspor 1 - Inter 1 Maç Özeti ve Golleri

Trabzonspor 1 - Inter 1 Maç Özeti ve Golleri

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda mağlup ettiği İtalyan devi Inter ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma yolunda avantaj elde etti. Ama akıllar 75. dakikada Adrian'ın direkten dönen topunda kaldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Trabzonspor sahasında Inter ile 1-1 berabere kaldı. Müthiş bir futbol sergileyen Trabzonspor'un Adrian ile bir topu da direkten dönerken, yakaladığı net fırsatları gole çevirmeyi başaramadı.

Konuk ekip Inter, 18. dakikada Ricardo Alvarez ile 1-0 öne geçerken, İtalyanlar'ın golüne 21. dakikada Halil Altıntop ile cevap verdik ve ilk yarı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya da müthiş başlayan Trabzonspor, son paslarda başarılı olamayınca golü bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 6'ya çıkardı ve 2. sıraya yükseldi. Inter ise 10 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.

Bordo mavili ekip 7 Aralık'ta deplasmanda Fransız ekip Lille ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor bu kader maçını kazanırsa, CSKA Moskova - Inter maçının skoru ne olursa olsun gruptan çıkacak.
video

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.