Trabzonspor'da CHP krizi

Trabzonspor'da CHP krizi

CHP heyetinin Trabzonspor'u ziyareti, başkan Sadri Şener'le asbaşkan Nevzat Şakar arasında krize neden oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile bazı partililerin Trabzon spor Asbaşkanı Nevzat Şakar tarafından kulüp binasında kabul edilmesi ve forma hediye edilerek uğurlanması, Trabzonspor'u karıştırdı.
BANA DANIŞMALIYDI, YAZIKLAR OLSUN

Ziyarete çok sert tepki gösteren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şike sürecindeki tavrı ortada. Şikeden ceza almış bir kulübün başkanı ve yöneticilerini kabul ederek, onlara destek verdi, övgüler dizdi. Böyle bir düşünce içerisindeki CHP'nin heyetini kabul ediyorsun, forma hediye ediyorsun. Bu ziyaretle ilgili aranmadım. Eğer Nevzat Bey ziyaret için beni arasaydı kesinlikle kabul etmezdim. CHP heyeti arasaydı, teşekkür eder, kabul etmezdim. Benim duruşum belli. Izdırabı çeken benim. Nevzat Bey'in bu tür ziyaretleri kabul etmek için yetkisi var. Ancak böylesi kritik bir konuda yok. Bana danışmalıydı, söylemeliydi. Yüz bin kere yazıklar olsun" dedi.
"BABAM BUNLARI DÖVERDİ"

Asbaşkanı Nevzat Şakar'la görüşeceğini ve bir karar vereceğini vurgulayan Şener, "Olmadı, hiç olmadı" açıklamasını yaptı. Kendisinin Halk Partili bir ailenin çocuğu olduğunun altını çizen Trabzonspor Başkanı, "Ama Halk Partisi böyle değildi ki. Rahmetli babam mezardan çıksa bunları döverdi" ifadelerini kullandı.

NEVZAT ŞAKAR BIRAKIYOR İDDİASI

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in sert çıkışı sonrası asbaşkan Nevzat Şakar'ın istifa kararı aldığı iddia edildi. Şakar'ın istifasını bugün resmen duyurması bekleniyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.