Tümsiad Rize şubesinden Anket Çalışması

Tümsiad Rize şubesinden Anket Çalışması

TÜMSİAD Rize şubesi Rize merkezde anket çalışmasına başladı.

Yöredeki halkın büyük ilgi gösterdiği anket çalışmasına yöre halkı tarafından olumlu tepkiler geldi, bölgede ki halk anket çalışmalarının devamının gelmesi gerektiğini yetkililere yöre halkı tarafından aktarıldı.

Yapılan anket çalışması ilimizde ki afet sonucu çalışmalara ara verilmiştir. Çalışmalarımız önümüzde ki hafta içi tekrardan devam edecektir.İlimizde ki halkımıza il genelindeki sorunlara yönelik sorular sorulmuştur.Toplamda 6 soru halkımıza yöneltilmiştir.

İlimizin işsizlik sorunun nasıl çözüm bulacağı , İlimizin en büyük sorunun ne olduğu , İlimizin ulaşımda en önemli yatırımının hangisi olduğunu ,ilimizde yöre halkının en çok istediği yatırımların hangisi olduğu ,Rize çayının dünya piyasasına göre standartlarının ve kalitesinin ne konumda olduğu yöredeki halkımıza sorulmuştur.

Anket çalışmamız 11.10.2011 tarihine kadar devam edecektir. Halkımızın duyarlılığının büyük önem arz etmesi hasebi ile anket standımıza ziyaretlerini ve çalışma ile ilgili anketör arkadaşlarımızın sorularına itina ile cevap vermelerini tüm yöre halkından bekliyoruz. Takriben 11.10.2011 – 15.10.2011 tarihleri arasında anket verileri ilimizde paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.