Tuncer Ergüven'den Çarpıcı Açıklamalar

Tuncer Ergüven'den Çarpıcı Açıklamalar

Çaykur Eski Genel Müdürü Tuncer ERGÜVEN çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çaykur Eski Genel Müdürü Tuncer Ergüven Çaykur’un özelleştirmesi konusunda ezber bozacak bir açıklamada bulundu. Nerdeyse tüm çay müstahsilinin ve bürokratlarının Çaykur’un özelleştirilmemesi için ortak bir mücadele verdiği bu günlerde, Ergüven’nin konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama çok konuşulacağa benziyor.

ÇAYKUR RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKANKEN ÖZELLEŞTİRİLMELİ

Ergüven “Çaykur özelleştirme kapsamına alınmış bir kurumdur. Bu gün olmazsa yarın Çaykur kesinlikle özelleşecektir. Çaykur’un özelleştirilmemesi için Anayasada bir değişiklik yapılması zorunludur ki buda mümkün değildir. Bu yüzdendir ki Çaykur Rizeli bir Başbakan’ın olduğu bu günlerde müstahsilinin menfaati nasıl olacaksa o şekilde muhakkak özelleştirilmeli. Rize bir üçüncü Başbakan’ı bulamayabilir, bu müstahsil için bir fırsattır” dedi.

AKP’Yİ DEĞİL;YAZICI VE BAYRAKTAR’I DESTEKLEDİM

Yıllardır DYP Bürokratı olan ve aynı zamanda bir dönem DP Rize il Başkanlığı görevini de yürütmüş olan Ergüven program boyunca sık sık son genel seçimlerde AK Parti Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Nusret Bayraktar’ın yanında olduğunu ve onları desteklediğinin altını çizerken“Ben AKP’yi desteklemedim. Hayati Bey ile Nusret Bey’i destekledim. DP nin adayı olmamıştır. Haydar Başın adayları olmuştur. Rize’ye Faydalı olacak kişi olarak kimi görürsem ben onu desteklerim” şeklinde bir ifade kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.