Türkiye'nin En Şanslı Beldesi Rize'de!

Türkiye'nin En Şanslı Beldesi Rize'de!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın, Türkiye'nin en şanslı belde olarak nitelediği ve "Türkiye'de hiçbir beldede olmayan bir hizmeti bu beldeye yapıyoruz" dediği o belde ile yapılan hizmet:

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Merkeze bağlı Muradiye beldesinde devam etmekte olan yatırımları yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada "Muradiye Beldesi'ni Türkiye'nin en şanslı beldesi olarak niteledi ve "MEB'in başlatmış olduğu proje ile daha sonra Rize Üniversitesi'ne devredilecek Adalet Meslek Yüksek Okulu'nun Muradiye'ye hayırlı olmasını" diledi.



Milletvekili Karal, bazı il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muradiye Beldesine giderek burada devam etmekte olan Adalet Meslek Yüksek Okulu ile yeni yapılmakta olan köprü inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

hasan-karal-rize-adalet-meslek-yuksek-okul-binasi-insaatini-inceledi-1.jpg

Karal ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Rize'de çok güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, ''30 yıldan beri atıl durumda olan Muradiye Belediye binasının yanındaki 17 dönümlük arsa üzerinde Türkiye'de hiçbir beldede olmayan bir hizmeti yapıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu proje gereği daha sonra Rize Üniversitesi'ne devredeceğimiz Adalet Meslek Yüksek Okulunu yapmayı planlıyoruz. Yerel mimariye uygun bir güzel bina yapacağız. Bu okul aynı zamanda Muradiye beldemizde ayrı bir önem taşıyacaktır. Muradiye Beldemize hayırlı olsun'' dedi.



Karal, ayrıca beldede uzun yıllardan beri büyük bir problem olan geçiş zorluğu yaşanılan köprünün değiştirilmesi için çalışmaları başlattıklarını da ifade ederek, ''Burada çok güzel bir modern bir köprü yapıyoruz. İki projede güzel bir şekilde devam ediyor. Turizm amaçlı bir güzergah üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kömürcüler Mahallesi'ndeki tretuvar çalışmalarının yapılması için takiplerimiz devam edecek. Muradiye Beldemizde önümüzdeki dönemde çok güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz bize vermiş olduğu bu desteğin karşılığını vereceğiz.'' diye konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.