Türkiye'nin en yaşlı hırsızı

Türkiye'nin en yaşlı hırsızı

Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler, Erenköy Semt Pazarı'nda 83 yaşındaki kadın yankesiciyi suçüstü yakaladı.

Yaşlı kadının bugüne kadar 4 hırsızlık ve 2 de yankesicilikten sabıkası olduğu ortaya çıktı.

ÇANTALARI AÇIP CÜZDANLARI ALMAYA ÇALIŞIYORDU

Kadıköy Erenköy'de kurulan semt pazarında saat 16.00 sıralarında rutin uygulamalarını yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı timler, pazarda alışveriş yapan kadınların çantalarını açıp cüzdanlarını almaya çalışan yaşlı bir kadını takip etmeye başladı. Elinde bastonuyla yürümekte bile güçlük çeken yaşlı kadının durumundan şüphelenen ve bir o kadar da şaşıran güven timleri 83 yaşında olduğu öğrenilen Hikmet Ç.'yi bir süre daha takip etti. Polisler, alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdanını aldığı sırada suçüstü yaparak Hikmet Ç.'yi yakaladı.

YÜZÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTI

Güven Timleri asıl şaşkınlığı ise Hikmet Ç'nin sabıka kaydını öğrendiklerinde yaşadı. Tam 83 yaşındaki ninenin 4 ayrı hırsızlık ve iki ayrı yankesicilik suçlarından sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Güven Timleri tarafından polis merkezine götürülen Hikmet Ç., basın mensuplarını görünce yüzünü kapatmaya çalıştı. Polislerin yardımıyla yürüyebilen yaşlı kadın, "Niçin gözaltına alındınız?" sorusuna ise "Alındım işte. Bir cahillik yaptım" diye cevap verdi. Polis merkezinde ifadesi alınan Hikmet Ç., adliyeye sevk edildi .

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.