Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Jeff Voon Türkiye'de

Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Jeff Voon Türkiye'de

Dünyanın en iyi gelin-damat fotoğraf ödüllü ve Canon’un sertifikalı hocası Malezyalı Jeff Voon Sapanca’da.

    Düğün fotoğrafçılığında gittikçe artan istekler, fotoğrafçıları yeni arayışlara ve kendilerini geliştirmeye mecbur bırakıyor.Gelin ve damatların stüdyodan açık havaya uzanan fotoğraf serüvenlerinde, yeni isteklerin ve farklı olma arzusunun hızına yetişmek için fotoğraf sanatçıları da büyük uğraş veriyor.Fotoğraf çekmek ile fotoğrafçı olmak arasındaki büyük farkın duyurulması, gerçek fotoğraf sanatçılarının tecrübelerine beklenen değerin verilmesi için büyük uğraşlar veren emektarlar, bu kezde önemli bir eğitim seminerinde biraraya geldiler.

    Saral Fotoğrafçılık firmasının girişimleri ile Sapanca’ya gelen dünyanın en iyi gelin-damat fotoğraf ödüllü ve Canon’un sertifikalı hocası Malezyalı Jeff Voon 3 gündür Sapanca'da. Güral Sapanca Oteli’nde Türkiye'nin önemli fotoğrafçıları ile bir araya gelen usta fotoğrafçı Voon, katılımcılara Photoshop, Lightroom, fotoğrafta ışığın kullanımı ve gelin-damat uygulamalı çekimler hakkında eğitim verdi. Jeff Voon Workshop Türkiye eğitimine Türkiye’nin çeşitli illerinde fotoğrafçılık yapan yaklaşık 30 kişi katıldı.

    Katılımcılar arasında Rize'den de önemli işlere imza atan, gelin-damat fotoğrafçılığında en çok tercih edilen firma olan Artan Fotoğrafçılık ve Reklam'da yer aldı.Sapanca'da ki eğitimde büyük ilgi gören ve çalışmaları hem diğer fotoğrafçılar hemde ünlü fotoğrafçı Voon tarafından övgüler alan Rize ekibi, Sapanca'da da ilgi odağı oldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.