Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu

Rize polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 25 kişi gözaltına alındı

Rize’de, polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yaşları 18 ile 23 arasında değişen 25 genç gözaltına alındı.
Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, beş genci takibe aldı. Bir süre takip edilen E.K (18), S.N.Ş (23) Ö.K (20), S.K (20) ve Ö.S (19)’nin uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edildi.
Konuyla ilgili 14 noktaya düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda, 201 gram esrar, 3.6 gram bonzai maddesi, 3 eastasy hap, 83 gram kenevir tohumu, çok sayıda esrar içmeye yarayan sigara sarma kağıdı, 1 dişi hint keneviri, 3 adet esrar içmekte kullanılan kova tabir edilen pet şişe, bu şişelere ait 2 başlık ele geçirildi.
Şüpheliler E.K, O.S , Ş.N.S ve A.K’nin ikametlerinde yapılan aramada, 24 gram esrar, 2 paket esrar içmeye yarayan sigara sarma kağıdı, 83 gram kenevir tohumu, 3 adet esrar içmek için kullanılmış plastik şişe ve bu iş için uyarlanmış kapaklar, 1 dişi hint keneviri bitkisi elde edildi.
Operasyonda, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak” şüphesiyle yakalanan 25 şahıs, KOM Şubesi’nde alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
E.K, Ş.N.S, A.K ve O.S isimli gençler, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak” suçlaması ile adliyeye gönderildi. O.S. ve Ş.N.S. isimli gençler denetimli serbestlik kapsamında adli kontrole tabi tutulurken A.K isimli şahıs savcılıkça serbest bırakıldı. E.K ise tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.