vali konuştu okul müdürleri uyudu…

vali konuştu okul müdürleri uyudu…

bakanlığın zamanlama hatası camiayı etkisi altına aldı

Milli Eğitim Bakanlığının yurt genelinde başlattığı rotasyon uygulamasıyla ilgili Rize’de yapılan toplantıda ilginç görüntüler yaşandı. Toplantıda kürsüye çıkan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun konuşma yaptığı esnada bazı müdürlerin uyuması dikkat çekti.


Salonda ki sıcak havanın da etkisiyle uykularına engel olamayan Müdürler Rotasyonun getirdiği yorgunluğun ne denli etkili olduğunu gösterdiler.Çay televizyonu özel haberi....


Kimi müdürler yorgunluktan ayakta duracak halleri kalmamışçasına başlarını koltuklara dayayıp derin bir uykuya geçmeyi tercih ederken bazıları ise direnselerde uykuya yenik düşmekten kurtulamadılar.  Okul müdürlerinin Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun konuşması esnasında uyumaları dikkatlerden kaçmadı.


Milli Eğitim Bakanlığının Okulların açıldığı hafta uygulamaya sokarak velilerin büyük tepkisine neden olan Rotasyon uygulamasının okul müdürleri üzerinde de çok olumsuz etki yaptığı aşikar.  Olağan üstü zamanlama hatası yapan Milli Eğitim Bakanlığı, toplantıda uykularına yenik düşen müdürlerin zamanlama hatasını nasıl değerlendireceği meçhul fakat kesin olan bir durum var, o da Milli Eğitim Bakanlığının zamanlama hatası Milli Eğitim Camiasını etkisi altına almış.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.