Vatandaşa bir açıklama yapma gereği bile duymadılar

Vatandaşa bir açıklama yapma gereği bile duymadılar

Çalışmalar bildiğiniz gibi. onlarca proje allah’a emanet

7 gün önce haber bültenimize konu olan Otogar kavşağını bugün bir kez daha bültenimize taşımak zorunda kaldık. Zira söz konusu yerde çalışmaların yavaş ilerleyişinde hiçbir değişiklik yok. İlgililer vatandaşların beklentilerini ciddiye alıp bir açıklama gereksinimi dahi hissetmediler. Otogar kavşağında aylardır devam eden çalışmalar hava şartlarının müsait gitmesine rağmen yavaş ilerlemeye devam ediyor. Önceki aylarla kıyaslandığında çalışmaların biraz daha hız kazandığını söylememek haksızlık olur fakat şehrin ciddi sıkışıklık yaşamasına sebep olan kavağın biran önce tamamlanmasını bekleyen vatandaşlar ciddi sıkıntı içerisinde.

Şimdi bir hafta önce ki haber bültenimize konu ettiğimiz otogar kavşağında ki çalışmayla bugün kaydettiğimiz görüntü arasında kıyaslama yapmanızı sağlayacak bir görüntü getiriyoruz ekranlarımıza.

Bir hafta içerisinde alınan mesafe her iki görüntü de net olarak anlaşılıyor. Çalışmaların yavaş gittiği tek nokta Otogar kavşağı değil. Şehrin bir çok noktasında benzer sıkıntıları görebilmek mümkün. Mahalle ve köylerde ki çalışmaların durumu daha içler acısı. Yetkililerin denetlemeye dahi gerek duymadıkları bir çok proje sık sık değişikliğe uğratılıyor. Öte yandan dün akşam yayınlanan Perspektif programına konuk olan Rize Milletvekili Hasan Karal çalışmaların denetlenmesi konusunda daha hassas davranılmasına özen göstereceklerini söyledi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.