Vicdan azabı öldürdü

Vicdan azabı öldürdü

Biri 9, diğeri de 7 yaşında olan amca oğlu iki çocuğu eve çağırıp naylon çorapla boğarak öldüren, ardından da cesetleri lağım çukuruna atan kadın, tutuklanarak konulduğu cezaevinde kendini asarak hayatına son verdi.

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi’nde amca çocukları 9 yaşındaki Gökhan ile 7 yaşındaki Azat Bayram’ı boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı Ağrı Cezaevi’nde kendini asan 32 yaşındaki H.Y, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Eleşkirt’e 8 kilometre uzaklıktaki 25 hane ve 180 nüfuslu Alagün Köyü’nde oturan kuzenler Azat ve Gökhan Bayram’ı, 8 Ekim sabahı dağa erik toplamaya gittikleri sırada evine çağırarak boğup öldüren ve lağım çukuruna atan H.Y önceki gün tutuklanmıştı.

Dün gece cezaevinde herkesin uyuduğu bir sırada iple kendini koğuşun tavanına asan kadın, görevlilerin fark etmesi üzerine son anda kurtarılmış ve Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kalbi duran ve burada tekrar çalıştırılan zanlı, daha sonra ambulansla Erzurum’a gönderilmişti.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınan kadın bugün öğle saatlerinde öldü.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.