YAKIN TARİHİN UNUTULMAZ OPERASYONU BEYAZ PERDEYE TAŞINDI! "49" FİLMİ 20 OCAK'TA VİZYONA GİRİYOR

YAKIN TARİHİN UNUTULMAZ OPERASYONU BEYAZ PERDEYE TAŞINDI! "49" FİLMİ 20 OCAK'TA VİZYONA GİRİYOR

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık'ın başrolünde yer aldığı "49" Filmi, 20 Ocak'ta vizyona giriyor.

49-film.jpg

Yapımını CNP Film'in, yapımcılığını Mehmet Canpolat'ın üstlendiği, Türkiye'nin yakın tarihinin unutulmaz olaylarından birini beyazperdeye taşıyan '49' filmi, 20 Ocak 2023'te sinemalarda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmde DEAŞ militanlarının Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nda görevli 49 Türk vatandaşını esir almasının ardından yaşananlar anlatılıyor.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık'ın yer aldığı '49', 2014 yılında Musul'a saldıran DEAŞ militanlarının Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nda görevli 49 Türk vatandaşını esir almasının ardından yaşananları konu ediniyor.

20 OCAK'TA SİNEMALARDA
Uzun süren ön hazırlık ve araştırma döneminin ardından senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan '49'un yönetmenliğini Hakan İnan üstlendi. Sarsıcı bir hikayeyi birbirinden etkileyici oyuncu performansları ve hiç düşmeyen bir tempo ile anlatan '49', yeni sezonda sinema izleyicisinin en merak ettiği projelerin başında geliyor.

"49" Filmi, 20 Ocak'ta vizyona giriyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.