Yangın Var

Yangın Var

Çekimlerinin bazı Bölümleri Rize`de çekilen `YANGIN VAR` filmi Aralık ayında gösterime giriyor.

Yönetmen Murat Saraçoğlu`nun çektiği Diyarbakır`dan Trabzon`a itfaiye aracının getirilmesini konu alan Yol filminin bazı bölümleri Rize ilinde çekilmişti.
Cast Direktörü Gökçe Doruk Erten idaresinde Ajans53 Organizasyon Ldt.Şti`nin de cast ve Figüran oyuncu temininde görev alması ile Rizeli bir çok tiyatro oyuncusu da bu filimde yer almış oldu.
 
 
Yavuz Bingöl, Osman Sonant, Nesrin Cavadzade, Erkan Can, Şerif Sezer, Gaffur Uzuner, Metin Yıldız gibi bir çok ünlü oyuncunun yer aldığı YANGIN VAR filmi Rize`de Tarihi Merkez Orta Cami, Şar Hospital ve Cumhuriyet meydanında 8 gün süren çekimler gerçekleştirmişti.
 
 
 
Çekimler esnasında filmin konusunu bilmeyen vatandaşlar " neden Diyarbakır`dan itfaiye getirildi burda yokmu İtfaiye " diye tepki göstermişlerdi.
 
 
 
Merakla beklenen filim 9 Aralıkta sinemalarda gösterime girecek.
 
HİKAYE

Trabzonlu bir itfaiyeci kendini Diyarbakır`da bulur...

Unutulmaz bir yol komedisi.

Diyarbakır Trabzon`un Çayırbağı beldesine bir itfaiye kamyonu hediye eder. İtfaiyeci Koşman kamyonu Trabzon`a getirmek icin görevlendirilir ve kendini bir yaz günü Diyarbakır`da bulur. İstemeye istemeye gittiği Diyarbakır`dan geri dönüşü sırasında yanında gizemli bir misafir, dışarıda olağanüstü bir doğa, önünde uzun bir yol ve sıradışı bir macera vardır.

Aşk, heyecan, hüzün ve kahkaha dolu Trabzon dönüş yolculuğu Koşman`ın ve yol arkadaşı Asya`nın bütün hayatını değiştirecektir.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.