Yaylada esrarengiz kayboluş!

Yaylada esrarengiz kayboluş!

Trabzon’un Maçka ilçesi Ambarlı yaylasında yaşayan 32 yaşındaki Emine Yılmaz 5 gün önce ortadan kayboldu. Emine Yılmaz annesi ile inekleri otlatırken, yaylaya sisin inmesi üzerine eve gitmek istedi. Ancak annesi eve geldiğinde Emine’yi bulamadı.

Trabzon’un Maçka ilçesi Ambarlı yaylasında yaşayan 32 yaşındaki Emine Yılmaz esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Yaylaya sisin inmesi üzerine eve gitmek isteyen Emine Yılmaz’a 5 gündür ulaşılamıyor. Küçük yaşlarda melengiç hastalığı geçirdiğini belirten anne Fatma Yılmaz, “ Kızım çok unutkandır. Ayakları ıslandığı için ve köpeğini yedirmek istediği için eve gitmek istedi. Ama eve geldiğimde yoktu. Kızımın başına ne geldi’’ diye feryat etti.

150 METRE MESAFE VAR

5 gündür Jandarma, Sivil Yardım kuruluşları ve yayla sakinlerinin çabalarına rağmen bulunamayan Emine Yılmaz’ın evi bulamayıp korkudan yayladan uzaklaşmış olduğunu belirten amca İsmail Yılmaz, “ Otlattıkları yerle evin arası sadece 150 metre. Oradan eve gitmemiş olmasına anlam veremiyorum. Sanki sis onu alıp gitti. Onu görenler varsa ne olur bize haber versin’’ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.