Yaz okulları ve kampları

Yaz okulları ve kampları

Kalkan yaz okulu ve kampıyla ilgili bilgi verdi

Okullar tatil oldu öğrenciler güzel bir tatil geçirmenin telaşına düştü.nasıl bir yaz geçireceklerini düşünen gençler için gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü kolları sıvadı birbirinden güzel programlar hazırladı.

Yaz okulları ,yaz kampları ve daha birçok uygulamayla gençlerin verimli bir yaz tatili geçirmesi hedefleniyor.Çay tv de yayınlanan çayda sabah programına konuk olan rize gençlik hizmetleri ve spor il müdürü ömer kalkan yaz okullarıyla ilgili bilgi verdi

Yaz kamplarını ve başvuru şartlarını da anlatan kalkan bu programların devlet tarafından desteklendiğini ve ücretsiz olduğunu söyledi

İl Spor Merkezleri açılışı bu yıl 2 Mart Spor Salonunda 29 Haziran 2012 tarihinde saat 10:00 da yapılacak törenle açılacak.

 

05-18 yaş gurubundaki çocuk ve gençlerin yaz tatillerini iyi değerlendirebilmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Yaz Spor Okulları açılacaktır.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen her yıl yaz dönemleri açılan İl Spor Merkezi kayıtlarının başladığı bildirildi. 20 branşta açılacak olan yaz spor merkezlerine katılımın yoğun olması bekleniyor.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan “Gençlere sporu sevdirmek ve yaz tatillerinde eğlenceli ve disiplinli bir çalışma ile hocalarımız eşliğinde İl Spor Merkezlerinin kayıtlarını başlattık. Bu yıl Rize ilinde yoğun bir katılımın olmasını bekliyoruz. Okullarla ve ilgili kuruluşlarla gereken görüşmelerimizi yaptık. Çocuklara ve gençlere spor yaptırma olanağını sağlarken diğer taraftan da kötü alışkanlıklardan korunmalarını sağlayacağız.” diye konuştu.

 




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.