Yazıcı: Bu Ülke Hepimizindir

Yazıcı: Bu Ülke Hepimizindir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, terör sorununu kararlı bir duruşla minimize edeceklerini belirtti.

Bakan Yazıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla Rize'nin Çayeli ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulundaki bayramlaşma töreninin ardından yaptığı açıklamada dini bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı günler olduğunu ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:

"Bir deprem sürecini yaşıyoruz. Van'da depreme maruz kalan ve rahmetli olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve bütün milletimize başsağlığı diliyoruz. Her süreç ders almamız gereken ibretlerle dolu. Ülkemizin daha müreffeh, halkımızın daha huzurlu ve güvenli bir hayat sürmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

"Birlik ve bütünlüğümüz ve de kardeşliğimiz bizim en büyük zenginliğimizdir" diyen Bakan Yazıcı, şunları kaydetti:

"Onu ölçecek hiçbir maddi değer yoktur. Zenginliğimizi koruyacak ve daha da güçlendireceğiz. Türkiye'nin en büyük sorunu olan terör sorununu da elbette bir şekilde ama çok kararlı bir duruşla inşallah minimize edeceğiz. Bu konuda kararlığımızı, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin kararlı olduğunu görüyorsunuz. Bu kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bu ülke hepimizindir. Diliyorum ki daha huzurlu, daha mutlu bir şekilde hep birlikte ve kardeşçe nice bayramları birlikte kutlayalım."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.