Yazıcı, Kayınpederini Son Yolcuğuna Uğurladı

Yazıcı, Kayınpederini Son Yolcuğuna Uğurladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, hayatını kaybeden kayınpederi Ahmet Yılmaz’ı son yolculuğuna uğurladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın 78 yaşındaki kayınpederi Ahmet Yılmaz Paslı, kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Paslı, Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Yılmaz Paslı için Eyüp Sultan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Paslı'nın damadı olan Bakan Hayati Yazıcı ve eşi Selma Yazıcı'nın yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti Teşkilatlandırmalardan sorumlu Genel başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazeye ayrıca Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz da katıldı.

Cenazede taziyeleri Bakan Yazıcı ve Paslı'nın çocukları kabul etti. Paslı'nın cenazesi, Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında 5 yıl önce vefat eden eşinin Eyüp Mezarlığı'ndaki mezarının yanına defnedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.