Yeni evli çifte şaka gibi fatura

Yeni evli çifte şaka gibi fatura

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde oturan 10 günlük evli çift balayı dönüşü gelen elektrik faturası karşısında şaşırdı.

 1 hafta oturmadıkları evlerine gelen yaklaşık 70 bin TL tutarındaki faturayı ödeyemeyeceklerini belirten çift, sonunun sayaçtaki arızadan kaynaklanmış olabileceğini belirtti, çözüm istedi.
 

Bir iletişim şirketinin satış destek bölümünde görevli 32 yaşındaki Murat Gedik ile park bahçe aydınlatma ve dekorasyon alanında faliyet gösteren bir firmada çalışan 23 yaşındaki Burcu Gedik, geçen 17 Kasım günü dünya evine girdi. Yeni evli çift, balayı için gittikleri İstanbul tatili dönüşü, gelen elektrik faturası karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Kiracı olarak taşındıkları eve gelen 66 bin 950 TL tutarındaki elektrik faturası karşısında şoke olan çift, duruma tepki gösterdi.
 
Hatanın sayaçtaki arızadan kaynaklanmış olabileceğini belirten Murat Gedik şunları söyledi:
 
"Evi, eylül ayında kiradık. O tarihten sonra herhangi bir kullanım olmadı. 17 Kasım’da da düğünümüz vardı. Daha 10 gündür evliyiz. 1 haftadır bu evde yaşıyoruz. Bununla birlikte bir haftadır balayındaydık. Bugün 66 bin 950 liralık faturayla karışılaştık. Evin borcu olsa faturanın üzerinde eski dönem borcu kısımında belirtilir. Elimdeki faturada eski döneme ait borcun sıfır lira olarak görünüyor. Kısacası eski borç da yok. Eşimle birlikte çok şaşkınız. Fatura karşısında şoke olduk. Yeni geldiğimiz için faturayla akşam karşılaştık. Bu nedenle herhangi bir müracatta bulanamadık. En kısa sürede itiraz edeceğiz. 66 bin 950 düğün hediyesi herhalde. Şaka gibi bir şey, şaka gibi bir fatura. Bu faturayı ödeyebilme durumumuz zaten yok. Yetkililerle görüşüp bir hal çaresine bakacağız."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.