Yenice’den Sütlüoğlu’na ziyaret

Yenice’den Sütlüoğlu’na ziyaret

Son emniyet müdürleri kararnamesi ile Uşak iline atanan Şammaz Demirtaş’ın yerine Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Rize Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Yenice Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret ederek iadei ziyarette bulundu.

Göreve geldikten sonra İlin önde gelen kurum kuruluş ve kişileri ile sık sık bir araya geldikleri vurgulayan Emniyet Müdürü Yenice,  daha önce hem kendisinin hem de Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun işlerinin yoğunluğundan iadei ziyaretin biraz geciktiğini belirterek ; “Sayın Genel Müdürümüz biz göreve başladıktan sonra hayırlı olsun ziyaretine gelmişlerdi. Bizde iadei ziyaret e bulunmak istedik.  Çaykur bizim öz varlığımızdır. Çaykur’u kendimizin dışında görmüyoruz. Daha öncede belirtiğim gibi yapacakları her türlü faaliyette yanlarında ve destekçileriyiz. Ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarındayız. Çayımızı daha da huzurla yudumlayabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi.
Genel Müdür Sütlüoğlu; “Müdürümüze tekrar hoş geldin diyorum. Kendisine ve ilimize tekrar hayırlı olsun. Kendilerini ağırlamaktan mutluyuz. Bizde ihtiyaç duyulduğunda göreve her zaman hazırız. Müdürümüzün şahsında tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.