Yeniden Refah Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu: Ulaşılabilir Bir Belediye Başkanı Olacağım

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ORÇUN ŞEKERCİOĞLU: ÜMRANİYE AK PARTİ’NİN DEĞİL, MİLLİ GÖRÜŞÜN KALESİDİR” DEDİ

Türkiye’yi Seçim Heyecanı Sardı. Bizde Çay Tv Olarak O Heyecanı Evlerine Tanışamak İçin Gayret Ediyoruz. Siyasi Partilerin Açıklanan Belediye Başkan Adayları Da Çalışmalarına Hız Verdi. Gerek Sahada Gerek İse Televizyon Ekranlarından Vaadlerini Seçmenle Paylaşıyor. Ak Parti Meclis Üyesiyken Yeniden Refah Partisine Geçen Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu, Çay Tv İstanbul Stüdyosunda Dikkan Çeken Açıklamalarda Bulundu. “Biz Kimsenin Düşmanı Değliz” Diyen Şekercioğlu: “Ümraniye Ak Parti’nin Değil, Milli Görüşün Kalesidir” Açıklamasında Bulundu.

ÇAY TV’DE SEÇİM NABZI

ORÇUN ŞEKERCİOĞLU: “ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

31 Mart yerel seçimlerine artık geri sayım başladı. Bu süreçte siyasi partilerde de haraketli günler yaşanıyor. Birçok il, ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklandı. Türkiye'nin ekonomik ve sosyokültürel açıdan en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da seçimin nabzı farklı atıyor. İsimleri açıklanan belediye başkan adayları seçim çalışmalarına start verdi. O isimlerden biri de Yeniden refah partisi Ümraniye Belediye Başkan adayı Orçun Şekercioğlu. ‘Yeniden refah partisi Ümraniye’yi yönetmek için hazır’ sloganıyla yola çıkan Şekercioğlu, Çay TV’de konuk olduğu canlı yayında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Seçilmesi halinde Belediyecilik anlamında ilk atacağı adımın ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olacağını söyledi.

ORÇUN ŞEKERCİOĞLU: “ÜMRANİYE AK PARTİ’NİN DEĞİL, MİLLİ GÖRÜŞÜN KALESİDİR”

Ümraniye’nin Milli görüşün kalesi olduğunu söyleyen Yeniden refah partisi Ümraniye Belediye Başkan adayı Orçun Şekercioğlu, her kesimden destek mesajları aldığını ve iddialı olduğunu belirtti.

ŞEKERCİOĞLU: “AK PARTİ KADROLARI BİZİM DÜŞMANIMIZ DEĞİL ŞUAN RAKİBİZ”

Ak Parti Meclis üyesiyken Yeniden refah partisine geçen Şekercioğlu, “Ben kimsenin düşmanı değilim, Kimsede Benim Düşmanım Değil, Biz Rakibiz Artık” Açıklamasında Bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.