Yetenel Sizsiniz Türkiye Kemençe-Beat&Box Şov

Yetenel Sizsiniz Türkiye Kemençe-Beat&Box Şov

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu hafta yayınlanan bölümüne Rize'nin Pazar ilçesinden Burak Yılmaz ve Sadık Şanal Katıldı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Pazar'dan katılan 2 yarışmacı Kemençe ile beat-box şov yaptı. Yabancı müzikleri kemence ile beat box'a uyduran 2 Rizeli Salonda ve ekran başında bulunan izleyicilerin beğenisini kazandı fakat Acun ve Hülya'dan 2 Hayır alarak bir sonraki tura geçme şansını yakalayamadılar. Kemençenin farklı ve güzel olduğunu belirten jüri üyeleri beat box'in amatör olduğunu daha farklı bir çalışma yapılabileceğini söyledi.

işte o performans



 

Yetenek Sizsinzi Tükiye Pazarlı yarışmacılar. Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence beat box. Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence Beat box izle. Yetenek Sizsiniz Türkiye Burak Yılmaz Sadık Şanal. Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence, Yetenek Sizsiniz Türkye Kemence izle. Yetenek Sizsiniz Türkiye Rizeli Yarışmacılar.Yetenek Sizsiniz Türkiye Pazarlı Yarışmacılar.Yetenek Sizsiniz Türkiye Pazarlı Yarışmacılar. Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence Beat Box İzle. Yetenek Sizsiniz Türkiye kemence beat boz, Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence İzle. Yetenek Sizsiniz Türkiye pazarlı yarışmacılar,Yetenek Sizsiniz Türkiye Burak Yılmaz Sadık Şanal, Sadık Şanal Burak Yılmaz,Sadık Şanal Yetenek Sizsiniz Türkiye,Sadık Şenal Yetenek Sizsiniz Türkiye Kemence.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.