Yoğun bakımda infaz

Yoğun bakımda infaz

Ağrı'da bir kişiyi bıçaklayıp yaralayan kişiler, yarım kalan işi hastanede bitirdi.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nden evli ve 6 çocuk annesi A.S.'nin evinde yakalandığı ileri sürülen 47 yaşındaki Mehmet Ö, kadının eşi ve yakınlarının saldırısında bıçakla ağır yaralandı. Ağrı Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Mehmet Ö, kadının yakınları tarafından yoğun bakım servisinde infaz edildi.
KADININ EŞİ VE YAKINLARI ADAMI ODAYA KİLİTLEYİP İŞKENCE YAPTI

Olay çarşamba günü Doğubayazıt'ın Örmeli köyüne bağlı Çay mezrasında meydana geldi. Mezrada 3 yıl kadar önce çobanlık yapan, Doğubayazıt'ın Tutak Köyünden Mehmet Ö, yılbaşında Çay Mezrası'na gitti. Mehmet Ö, çarşamba gecesi ilişkisi bulunan A.S. adlı kadının evine gitti.

Bunu fark eden A.S.'nin eşi ve yakınları evde yakaladıkları Mehmet Ö'yü dövüp bir adaya kilitledi. A.S.'nin sevgilisini kurtarmak için "Kötü niyetle gelmedi, ekmek istemeye geldi" demesine rağmen sabaha kadar işkence edilen ve bıçakla ağır yaralanan Mehmet Ö, perşembe sabahı ihbar üzerine eve gelen güvenlik güçlerince kurtarılarak Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
HASTANEDE İNFAZ EDİLDİ

Durumu ağır olan Mehmet Ö, burada yapılan ilk tedavinin ardından güvenlik nedeniyle Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım serisinde tedaviye alınan Mehmet Ö, A.S.'nin yakınları hastaneye baskın yaptı. Yoğun bakım servisine giren A.S.'nin eşi Y.S. ile yeğeni H.S. hasta yatağındaki Mehmet Ö'yü 3 kurşunla öldürdü. Y.S. seken kurşunla ayağından yaralanırken yeğeni H.S. kaçtı.

Olay üzerine ölen Mehmet Ö ile ilişkisi olan A.S., töre cinayetine kurban gidebileceği endişesiyle devlet korumasına alınarak sığınma evine yerleştirildi.

Hastanede tedavi görürken infaz edilen 6 çocuk babası Mehmet Ö'nün cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alan güvelik güçleri, hastanedeki infazdan sonra kaçan H.S.'yi arıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.