Zonguldak Milletvekili Avcı, TBMM'de

Zonguldak Milletvekili Avcı, TBMM'de

Türkiye'de 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zonguldak'ta, AK Parti'den 1'inci sıradan milletvekili seçilen

ve mazbatasını alan Muammer Avcı, kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geldi. Kayıt işlemlerini tamamlayan Avcı rozetini takarak çalışmalarına başladı.

61.jpg
AK Parti'nin kuruluşundan itibaren partinin çeşitli kademelerde görev alan ve 15 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Zonguldak İl Başkanlığı görevine getirilen Muammer Avcı, gönüllere dokunan performans ile dikkatleri çekti. 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1'inci sıradan aday gösterilen Avcı, milletvekili seçildi. İl Başkanlığı görevinden öncede kentin yatırımlardan daha fazla pay alması için önemli mücadeleler veren ve projeleri yakından takip eden Avcı mazbatasını aldıktan sonra geldiği TBMM'de kayıt işlemlerinin ardından rozetini takarak çalışmalarına başladı.
Avcı, 5 yıllık milletvekilliği döneminde Zonguldak’a dair önemli projelerin hayata geçirilmesi noktasında Ankara'da çalışma yürütecek.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.