31 Mart 2024 Rize Merkez Belediyesi Yerel Seçim Sonuçları Açıklandı

31 Mart 2024 Rize Merkez Belediyesi Yerel Seçim Sonuçları Açıklandı

KESİN OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE RİZE MERKEZ BELEDİYESİNDE RAHMİ METİN TEKRAR RİZE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ. AK PARTİ - RAHMİ METİN % 54.70 , YRP CEMİL ÇOLAK % 17.75

Rize Merkez Belediyesi için gerçekleştirilen yerel seçimlerin sonuçları Merak bekleniyorsu. Seçimlerin ardından yapılan sayımlar sonucunda Rize Merkez Belediye Başkanı seçilen kişi merak ediliyor ve internette aranıyor.

31 Mart 2024 Yılı yerel seçim sonuçları sonuçları merakla bekleniyordu. Bugün vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçimde sonuçlar açıklandı.  

Bu seçimlerde, Rize halkı yoğun bir katılımla sandıklara giderek tercihini belirledi. Seçim sürecinde adaylar, kendi projeleri ve vaatleriyle seçmenlerin ilgisini çekmeye çalıştılar.

Yeni seçilen belediye başkanı, göreve başladığı andan itibaren Rize Merkez'in kalkınması, yaşanabilirliği ve vatandaşların refahı için çaba göstereceğini belirtti. Vatandaşlar, yeni dönemde belediyeden bekledikleri hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasını ve şehrin genel olarak gelişimine katkı sağlayacak adımların atılmasını umut ediyorlar.

Rize Merkez Belediyesi'nin yeni döneminde, şehirdeki çeşitli alanlarda yapılacak çalışmalar ve projeler, halkın yaşam kalitesini artırmak ve şehrin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için önemli olacaktır.

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Rize Merkez Belediyesi Seçim Sonuçları

rize-merkze.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yerel Seçimler