Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor Karabukspor karşısında ikinci lig takımı gibi

 Yeni sezon hazırlıklarına başlarken yeni bir anlayışla yola çıkan Ç.Rizespor.
 
Genç ve yetenekli maliyeti düşük futbolcular transfer yapma düşüncesiyle yoluna devam etmeye çalışıyor.
 
Baktığımızda bu düşünce doğru bir düşünce Ç.Rizespor takımı ancak bu düşünceyle başarılı olur.
 
İlimiz malum küçük bir Karadeniz incisi yıldız futbolcuklar buralara gelmiyor, gelse de para gücü istiyor oda Ç.Rizespor’a yok dolayısıyla bu çalışma doğru .Ancak izleme komiten çok iyi çalışmalı hocayla bağlantılı olup hocayı rahatlatmalılar ,yanı hocanın kafası transferle ağarmayacak ,transfer hocayı meşgul etmeyecek,hocanın dediği futbolcular seyretmeden alınmamalı ..
 
Hocanın işi takımı hazırlayıp müsabakalara çıkarma sorumluluğu olmalı, hocanın kafası onunla bununla meşgul olmamalı.
 
Bu izleme komitesi takımdaki aksayan noktaları iyi belirlemesi lazım. Zaman zamanda hocayla irtibat halinde olup görüşlerini alınmalı. Hocanın da görüşlerini alıp değerlendirip, hocanın söyledikleriyle doğruda buluşup doğru transferler edilmeli.
 
Baktığımızda takımı bu izleme komitesi ve yönetim çizmeli gidecek kalacak futbolcuları izleme komitası ve yönetim belirlemeli, ha bu hocayla da paylaşılır paylaşılmaz değil. Siz doğru noktalarda doğru şeyler yaparsanız hiç bir hoca size yok demez, her gelen hoca takımı bozup yapmamalı bu takımı yönetim uyarlaması gerekir.
 
Geldiğimiz noktada genç futbolcular alındı evet ancak bazı noktalara futbolcu alınamadı hazırlık kampı bitti maçlar başladı hala eksik bölgelerin var, bu böyle olmaz işte.
 
Bu işi yönetemediniz sınıfta kalmanız kaçınılmaz durumda, her sezon böyle ancak bu sezonda daha vahım bir tablo görünüyor...
 
Takıma baktığınızda Ç.Rizespor Karabukspor karşısında ikinci lig takımı gibi tel tel döküldü çünkü malzemeniz yetersiz, bir birde kenarda macera arayan bir teknik direktörünüz var, Takımının haddini bilerek oynatamıyor, akıl almaz oyuncuları değişik pozisyonlara oynatıyor. teknik direktörünüz bir turlu takımına oynamıyor, her maç kendine oynuyor kendini öne çıkarmaya çalışan bir anlayışı var hocanın.
 
Ç.Rizespor Karabukspor karşısında defansınız dandın oynuyor, çok kotu ve yetersiz bir orta sahanız var top tutup topu kullanamıyor adam eksiltemiyor top dağıtamıyor, forvetiniz duvar gibi top gidip forvetlerden sekiyor forvetleriniz topla gidemiyor kaleye şut dahi çekemiyor. Bu takımı sokaktan sıradan insanlardan kursanız bu kadar kotu olmaz.
 
Bir iki maçta alınan futbolcuları eleştirmek istemiyorum ancak mezeme yetersiz ve ligin en kotu takımı en kotu transfer yapan Ç.Rizespor. eğer bu takıma nokta dört futbolcu alınmazsa bu takım ligin son sırasının çıkamaz ve çok canlar yanar. bu takıma bir orta saha bir stoper birde forvet lazım ki kaliteli deneyimli oyuncular olmalı… Bu tablo da acı bir gerçekle karşı karşıyayız bu takım ligin dibinden çıkamaz seneye de 1 ligde düşmesi kaçınılmaz görülüyor... bu takıma en az iki transfer daha yapılmazsa bu gün, sonuç hursan..
Önceki ve Sonraki Yazılar