Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

İstİfa Etmelidir

Benim gözlediğim Ç.Rizespor Kasımpaşaspor a karşı oyunu önce kontrolü altına almak rakibi oynatmamaktı,sonraki düşünce  yenemiyorsan  yenilme anlayışı sonucunda bir puanı almış oldu  .
 
Baktığımızda oyunu orta sahaya tutmayı düşünen topu kalesinden uzak tutarak oynamayı düşünen bir Ç.Rizespor takımı.
Defans yapıp geri yaslanma düşüncesinde de olmayan Ç.Rizespor ,oyunu orta sahaya kabullendi ,ve oyuna  orta sahaya basarak rakibe oyunu kurdurmadı.
Bunun yanında Cernat ve Tevfik le hücuma yönelik oynamayı duşundu.
Hanı derler ya yenemiyorsan yenilme, bu  düşünce bu maçta uygulandı ve düşünülen en az bir puan alındı .
 
Oyunun genelinde oyunu bozmak futboldan çok mücadele ederek oynayan bir Ç.Rizespor takımı .
Benim gözlediğim oyunu ite ite rakip kaleye pozisyonlarda buldu  ve kazanılan bir penaltı maalesef heba oldu.
Baktığımızda Ç.Rizespor takımı bulduğu gol pozisyonlarını da beceriksizlikten dolayı gole çeviremedi  .
Mesela penaltı  anını unutmak mümkün değil takımda Cernat gibi ayağına hakım bir futbolcun varken ,penaltı sıralaması yapsanız takımdaki en son penaltı atacak futbolculardan birine penaltı attırmak doğrusu düşündürücüydü.
Baktığımızda  Rıza hocada bir huzursuzluk hissediliyor, bu huzursuzluğun sonucunda oyuncu değişikleri de hatalı olduğunu son maşlar çok görüyoruz.
Gecen maçta Cernat’ı oyundan alması bu maçta da yine Cernat ı oyundan alması,  doksanıncı dakikada takımı galipmiş gibi oyuna Cenk ı alışı Rıza hocayı bozmuş görünüyor.
Bu takımda Cernat olmazsa olamazlarından dır bana göre Kasımpaşa karşısında tek başına rakım defansı ve orta sahayı ne hale soktu neler yaptı bunu herkes gördü.
Geldiğimiz noktada Ç.Rizespor takımı orta sahasında iki on libero   işlemiyor,özellikle Ludovic çok forumsuz bu nedenle   kenarlarda oynayan Hurşit ve Sercan,doğru dürüst topla buluşturulamadı .
Gelinen noktada  her yıl olduğu gibi bu yılda  Rizeli resmen acı çekiyor bu yönetim artık aklını başına almalı ya doğru dürüst transfer yapmamalı yada ıstıfa etmelidir.
Bir baka konuda hakemler ,hakemlerden nedir Ç.Rizespor’un çektiği  nedir dertleri anlamış değiliz, her maçta Ç.Rizespor un aleyhine yanlış kararlar  veriliyor bu ligin gidişini adeta hakemler belirliyor.
  Bu maçta Adem ikinci sarıdan kırmızı kart yemeliydi hakem ısrarla görmezden geldi .
Bu ülkede bir tane dürüst maç yöneten hakem göremıyecekmıyız , zaten vicdanları alınmış .Vur oynasın çal duymasın .
Bu hakemler ve bu yöneticilerle bu ülkede futbol ilerlemez.mesela Galatasaray Trabzonspor maçındaki Trabzon haksızlıklar  insanın içi acıyor  bu ülkede hele  de lobiniz yoksa vay halinize.
Önceki ve Sonraki Yazılar