Rizeli Olarak Başbakanımıza Sahip Çıkmalıyız

Rizeli Olarak Başbakanımıza Sahip Çıkmalıyız

BİR RİZELİ OLARAK BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetimi  mahalle ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı`nın daveti ile  Dağsu mahallesiyle devam ediyor.

Dağsu Mahallesi ziyaretinde Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Başkan yardımcıları  Savaş Tabak, İsmail Kosif, Mehmet Şehitoğlu Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, İl Belediye Başkanı Reşat Kasap ve Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları  mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

          "Mahalledeki yatırımları değerlendirmek üzere bir araya geldik"

Dağsu mahallesi ziyaretinde bir konuşma yapan  İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı" Bugün burada baba ocağımda  hem bir mahalle sakini olarak hem de İl Genel Meclis Başkanı  olarak bulunuyorum. Mahallemizde yapılması gereken bazı yatırımlarında hem Milletvekilimiz hem de Belediye Başkanımız  tarafından dile getirilmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Daha önce bu toplantıyı Ramazan ayının araya girmesinden dolayı yapamamıştık şimdi burada hep birlikte konuşma fırsatı bulacağız bu toplantıya Camidağı ve Dörtyol köyünden de ziyaretçilerimiz katılmış kendilerine teşekkür ediyorum toplantımızın hayırlara  vesile olmasını temenni ediyor teşekkür ediyorum" dedi.

Muhammed Avcı`dan sonra  Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, önce mahallenin temel sorunlarını  Mahalle muhtarı Mustafa Yıldız Toptan`dan dinledi. Belediye olarak yapacakları ve yapım aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kasap" Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Rizeli hemşerilerimiz başbakanımıza sahip çıkmalı, bir dünya lideri  çıkaran ilimize Rizeli bir  Cumhurbaşkanı gururunu yaşamakta nasip olacaktır inşallah" dedi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ise Muhammed Avcı`ya davetinden dolayı teşekkür ederek" Merkez İlçe yönetimi olarak mahalle ziyaretlerini önemsiyoruz bu şekilde hem beraberliğimiz pekişiyor hem de sorunları yerinde görmüş oluyoruz. Mahallenin temel sorunlarına ilişkin elimizden gelen ne varsa onu yapmanın gayreti içinde olacağız" dedi. 

  "Rizeli tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanı çıkaracak"

Son olarak Milletvekili Hasan Karal, Dağsu mahallesi eski muhtarı Sabri Topaloğlu`nu rahmetle anarak kendisiyle Dağsu mahallesi için yapmış olduğu çalışmalara değindi. Karal,Rize`deki temel yatırımları değerlendirerek, Dağsu Mahallesindeki Yusuf  Karali Diyanet Merkezinin açılmasından bugün ki konumuna kadar geçen dönemde yaşanılan zorlukları dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin milletin güçlü iradesiyle tecelli etmesi aşamasında geçen dönemi aktardı. Karal, konuşmasına şöyle devam etti. "Rize`nin nüfusu 330 bindir. Türkiye nüfusu ise 77 milyondur. Rize, Başbakanımız sayesinde bütün  zorluklara rağmen yatırım konusunda gereken desteği almıştır. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bir Rizeli olarak hemşerilerine sahip çıkmıştır, şimdi sıra Rizeli hemşerilerinde. Rize`nin evladına  sahip çıkma konusunda 80 ilden farklı olarak rekor bir oyla hemşerimize cumhurbaşkanlığı yolunda gereken desteği vermeliyiz bunu ona borçluyuz. Türkiye`yi 12 yıldır kesintisiz olarak yöneten bir Rizeli Başbakan şimdi Cumhurbaşkanlığı yolunda.  Rizeli tarihinde  ilk defa bir Cumhurbaşkanı çıkaracak  80 vilayete örnek olacak bir davranışı çıkışı yakalamak istiyoruz, bu konuda çok ta iddialıyız. Şuanda diğer illerle yarışıyoruz. Belediye Başkanlığı seçimlerinde ilk defa Türkiye birincisi olarak diğer illeri geçtik. Bizde diyoruz ki Rize olarak,  kendi evladına bu seçimde sahip çıksın önümüzdeki Pazar günü seçim sonuçları açıklandığında Rize kendi evladına en yüksek oyu verebildiğini tüm Türkiye`ye dünyaya haykırsın istiyoruz . Bu seçimin yerel seçim veya genel seçim olmadığını söylüyorum. Farklı siyasi partilere mensup olabiliriz, farklı partilere diğer seçimlerde oy vermiş de olabiliriz bu seçimde  partiler sandığa gitmiyor. Bu seçimin partilerle alakası yok. Bu seçimde sadece 3 tane aday var bizim adayımızda Recep Tayyip Erdoğan.  Biz sonuçta bir parti başkanı belediye başkanı veya başbakan seçmiyoruz. Biz  ülkenin Cumhurbaşkanını seçiyoruz. Bu ülkeyi dışarıda en omurgalı şekilde temsil edecek  olan bir lideri seçeceğiz. Her şeyden önemlisi hemşerimizi kendi topraklarımızdan çıkan Rize`nin evladını seçip Türkiye`nin başına getirelim ve ilk turda bu seçimi biz  kazanalım. Biz Cumhurbaşkanını halkın  seçmesini istediğimizde hayır, meclis seçsin diyenler şimdi milletten oy istiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan  ise kazansak ta kaybetsek te bu seçimi Millet yapsın dedi. Halkımız en doğru kararı verecektir diyen liderimize şimdi gereken desteği vermenin zamanı geldi. Bir Rizeli olarak başbakanımıza sahip çıkmalıyız" dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.