Kenan YELKENCİ

Kenan YELKENCİ

Antalyaspor Maçının karşılığı bu değildi

Rizespor maçının karşılığı asla  mağlubıyet değildi ama ne yazikki şans faktoru sizden yana  değilse  sonuc malasef hüsran oluyor.
 Rıza  hocamızın elindeki kadronun sınırlı olması başka alternatifleri olmaması bizi zor durumda bırakıyor. Profosfonel futbolda  hata yaptınmı  rakip affetmiyor. Sezerin iki hatası  iki  gol yememize neden oldu.
Tabiki  bir  futbol takımı  bütünüyle sonuctan sorumludur ama bu kadar basit  hatalar yapmıyacaksın bence...
Sezer iyi niyetli mucadeleci pres yapıyor hırslı  oynuyor ama  bunlar yetmıyor. Yetenek  zekada  futbolun olmazsa olmazıdır,  ayrıca  bu kadar  uzun adamlarla  rakİp ceza  sahasında  hİc bİr  kafa  topunu alamamamız düşündücüdür..
Rıza  hocamız tabiki  bu  işin ustası ama  bana  göre  bu kadroyla bu takım orta  sıralarda kalırsa  çok iyi yönetim en  3 ve ya  5 oyuncu  transferi  düşünmesi  gerekiyor. Yoksa  sonra  eyvah  para  etmez. Ayrıca  hakemİn yÖnetİmİ çok kötü degildi ama  zamana  oynayan Antalyaspor'a bu kadar  taviz  vermemeliydi. Bütün ikili mücadelelerde Antalyaspor'lu oyuncular yerden kalkmamak için çaba  sarfettiler oyun süresince saydım  tam 12 kez oyun durdu 6 kez sahaya sağlıkçı girdi,  bir futbol maçı bu şekilde asla yönetilmez böyle bir maçda bu hareketler  futbol zevkine  tuz biber olur. .Her neyse geçmişi unutalım geleceğe  bakalım önümüzde  önemlı bir  Beşiktaş maçımız  var. Biraz daha gayret biraz daha dikkatli olursak  sonuç asla  kötü olamaz.
Önceki ve Sonraki Yazılar