Emin Kanbur Rize Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını Çay TV’de açıkladı

Emin Kanbur Rize Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını Çay TV’de açıkladı

İŞ İNSANI EMİN KANBUR, ÇAY TELEVİZYONU EKRANLARINDA YAYIMLANAN A’DAN Z’YE PROGRAMINDA RİZE ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Çay TV Haber Müdürü Mustafa Yücel Yazıcı’nın moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Kanbur, özellikle çay üreticilerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Üreticilerin haklarının daha güçlü korunması gerektiğini belirten Kanbur, çay üreticisine yönelik özel bir yasal düzenlemenin hayata geçirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Kanbur, üreticinin emeğinin karşılığını alması ve hak kaybı yaşamaması için mücadele edeceğini ifade ederek, üreticinin ekonomik olarak daha güçlü hale gelmesi gerektiğini vurguladı.

Rize Ziraat Odası Başkanlığına seçilmesi halinde izleyeceği yol haritasına da değinen Kanbur, diğer kamu kurumlarıyla güçlü bir iş birliği kurmayı hedeflediğini belirtti.

Üreticilerin sorunlarının masa başında değil, sahadan gelen talepler doğrultusunda çözülmesi gerektiğini ifade eden Kanbur, Ziraat Odası’nın üreticiyle kamu kurumları arasında daha etkin bir köprü görevi üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Çay üretiminin Rize ekonomisindeki önemine dikkat çeken Kanbur, göreve gelmesi halinde üreticinin sorunlarını doğrudan gündeme taşıyan, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını kaydetti.

 

HABER VİDEO İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.