Cemaat'in il il kime verilecek listesi

Hükümete yönelik operasyon sonrası CHP'ye aktif olarak destek veren Cemaat, işini sağlama almak için başlattığı "Oylar bölünmesin" kampanyasını hızlandırdı.

Seçime 4 gün kala sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşıma açılan listeyle Cemaat ve destekçilerinin hangi ilde hangi partiye oy vermeleri gerektiği duyuruldu. Buna göre CHP'nin güçlü olduğu şehirlerde diğer partilerden CHP'ye, MHP'nin güçlü olduğu şehirlerde de yine diğer partilerin MHP'ye oy vermesi isteniyor.

"AK PARTİLİ BELEDİYELER KAZANAMASIN"

Bu listeyle, oyların parçalanmasının önüne geçilerek seçim yarışında AK Partili belediyelerinin saf dışı bırakılması hedefleniyor. Cemaat'in listesinde ise Rize yer almadı.

İŞTE O LİSTE




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’nin Gastronomi Hedefi Büyüyor: Sudan Sofraya, Üretimden Turizme
Rize’de Palamut Bereketi: 3 Tanesi 100 TL
RTSO’da 21. Grubun Düğümü Kurayla Çözüldü: Bir Üye Mavi, Bir Üye Beyaz Gruptan
RİZE SİMİDİNE YÜZDE 25 ZAM: YENİ FİYAT 12,50 TL
Rize İnstagram sayfaları