Kendini Yakıyordu

Rize’de meydana gelen olayda yıllar önce parasını ödedikleri halde daireyi teslim alamadıklarını iddia eden karı koca çift bir dizi eylemde bulundular.

İbrahim Demirci adında vatandaş ilk önce Cumhuriyet meydanı Atatürk heykeli önünde mağdur olduğunu belirterek bir bidon benzini üstüne döktükten sonra kendisini ateşe vermek istedi. Daha sonra eşi Cevriye Demirci, 20 sene önce parayı ödemelerine rağmen kendilerine daireyi teslim etmediklerini beyan ettiği emlakcının önüne gelerek ;” Dairemi istiyorum, 20 sene oldu, bugün git, yarın gel. Bunlar bizi dolandırdı “ diyerek şikayette bulundu.

Rize Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipleri olay yerine gelerek Demirci ailesini ikna etti.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’nin Gastronomi Hedefi Büyüyor: Sudan Sofraya, Üretimden Turizme
Rize’de Palamut Bereketi: 3 Tanesi 100 TL
RTSO’da 21. Grubun Düğümü Kurayla Çözüldü: Bir Üye Mavi, Bir Üye Beyaz Gruptan
RİZE SİMİDİNE YÜZDE 25 ZAM: YENİ FİYAT 12,50 TL
Rize İnstagram sayfaları