Rize Ak partide aday adaylığı başvuruları

Ak Parti'de aday adaylıklarının başvurusunun 1 Kasımda sona erecek olması dolayısıyla Ak Parti’ye aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Rize Ak partide aday adaylığı başvuruları

Kalkandere Belediyesi için Talip Mutlu, Madenli Belde Belediyesi için ise İbrahim Furuncu 30 Martta yapılacak Yerel Seçimler için Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili dosyalarını AK Parti Rize İl Başkanlığına teslim ettiler.

Kalkandere Belediyesi için başvuruda bulunan Talip Mutlu'nun dosyasını AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu, Madenli Belde Belediyesi için başvuran İbrahim Furuncu'nun dosyasını ise AK Parti Rize İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammed Avcı teslim aldı.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Ayı ile Karşılaşan Muhtarın Sözleri Gülümsetti
Rize’de Motosiklet Sürücüleri ve Kuryeler Risk Oluşturuyor
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rizeli Beliz Karagöz Senegal'de Türk Fuarlarında Etkin Rol Üstleniyor