Arap Birliği Zirvesi ev sahipliği yapan Irak'ın başkenti Bağdat bugün iki patlamaya sahne oldu. Patlamalar zirvenin başlamasından 10-15 dakika sonra gerçekleşti.
YEŞİL BÖLGE ÇEVRESİNDE
Reuters'in haberine göre, patlamardan zirvenin düzenlendiği Yeşil Bölge yakınındaki İran Büyükelçiliği civarında meydana geldi. Patlamaların roket ya da havan topu saldırısından kaynaklandığı tahmin ediliyor.
AP haber ajansına konuşan bir Iraklı güvenlik görevlisi ise, iki havan topunun büyükelçiliğe isabet ettiğini bildirdi.
Patlamalarda ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.
İŞGALDEN SONRA İLK
ABD işgalinden sonra ilk kez Arap Birliği'ne ev sahipliği yapan Bağdat'ta güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılmıştı. Arap Birliği dolayısıyla 10 ülkenin lideri Bağdat'ta bulunuyor.
İlk yorum yazan siz olun
Trabzon Haberleri
Ultra Sümela Maratonu 4. Kez Koşuldu
Sivastopol Açıklarındaki Saldırıda Trabzonlu Balıkçı Hayatını Kaybetti
Milyonluk Viyadük Yıkılıyor
Vatandaş Sordu, Başkan Genç Cevapladı
Trabzon Bir Emekli Şehri Olma Yolunda Hızla İlerliyor, Şehirde Emekli Aylığı Alanların Sayısı 200 Bine Yaklaştı