Defalarca uyarılmasına rağmen bir türlü önüne geçilemiyor

Kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 4 kişi 4 ilde yapılan ortak operasyonla yakalandı

Türkiye’nin farklı illerinde kendilerini Cumhuriyet Savcısı, hakim, polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran 4 kişi 4 ilde yapılan ortak operasyonla yakalandı.


Kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve polis olarak tanıtarak bir kişiden bir miktar para alarak dolandıran 4 kişi Trabzon, Adana, İstanbul ve Kocaeli illeriyle ortaklaşa düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Olayla ilgili göz altına alınan 4 şüpheliden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


Edinilen bilgiye göre, kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve Polis olarak tanıtan şahıslar “Adınız FETÖ/PDY soruşturmasına karıştı” diyerek müştekiden bir miktar para alması suretiyle meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak Trabzon, Adana, İstanbul ve Kocaeli illeriyle ortak yürütülen çalışmalar sonucu 4 şahıs yakalandı.

Yapılan arama sonucu 20 bin Euro para ile 1 otomobil ele geçirilirken, 4 şüpheliden 3’ü çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Başkan Kaya’dan Vatandaşlara “ortahisarımızı Gelin Birlikte Güzelleştirelim’’ Çağrısı
Muhtarlık İkisine De Yar Olmadı
Yurt Dışından Aldığı Telefonu Açtırmak İsterken 76 Bin Tl Dolandırıldı
Trabzon’daki Dolmuşçu Öğrenci Gerginliğine 2 Tutuklama
Üniversite Öğrencilerin Dolmuşçular Tarafından Darp Edilmesine Ktü Rektörlükten Açıklama