FETÖ'nün 5 Yıldır Aranan 'Mahrem İmam'ı Trabzon'da Yakalandı

Trabzon'da polisin düzenlediği operasyonda FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıldır aranan örgütün sözde 'Gümüşhane mahrem imamı' ve örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı N.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı ve sözde 'Gümüşhane mahrem imamı' olarak 5 yıldır aranan N.Ç.'nin Akçaabat ilçesindeki bir evde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Teknik ve fiziki takipte de bulunan ekipler, tespit ettikleri eve baskın düzenledi. Operasyonda örgütün sözde 'Gümüşhane mahrem imamı' N.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yanan N.Ç'nin yakalanması Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından "Bu sefer kaçamadı" başlığıyla yapılan paylaşımla duyuruldu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzonspor-beşiktaş Maçından Sonra Ortadan Kaybolmuştu, Menfezde Ölü Bulundu
Trabzonspor Sahasında Kaybetmiyor
Motosiklet Tutkunu Genç 10 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Trabzon’da Tarihî Mezar Taşları Karekodla Dijital Kayıt Altına Alınıyor
Araklı Taşönü’ndeki Çöp Tesisi Krizi Mecliste: “Yapacaksa Yapacak, Yapmayacaksa Gerekeni Yaparız”