Ortahisar'da Denetimleri Sıklaştıran Kaymakam Toğan, “Tedbirleri Asla Elden Bırakmamalıyız”

Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Ortahisar'da da denetimler sıkı tutuluyor.

Kafelerin yoğun olduğu Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesinde koronavirüs denetimlerine bizzat koordine eden Kaymakam Tolga Toğan, ekip amirlerine denetimleri daha da sıklaştırmalarını istedi. 

Beraberinde kurum amirleri, polis, Jandarma ve zabıta ekipleri ile kafelerin yoğun olduğu Beşirli Mahallesinde denetimlerde bulunan Kaymakam Tolga Toğan, işletme sahiplerine ve vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. 

İşletmelerin girişinde HES Kodu uygulamasının kullanılıp kullanılmadığı, ateş ölçer cihazlar ile sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını bizzat kontrol eden Kaymakam Toğan, kurallara uyan işletme sahiplerini tebrik ettti.

Kaymakam Toğan, denetimleri aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzon’da İmzalar Atıldı, Su Ürünleri Sektörüne Değer Katacak
TRABZON VE RİZENİN ÇÖPÜNÜ İŞLEYEN TESİSTE GREV
Onuralp Çevikkan: "kayıpsız Atlattığım İçin Mutluyum"
Trabzon Raylı Sistem Projesi Yatırım Programına Alındı
Kktc Meclis Başkanı Ziya Öztürkler Trabzon’da